FullFit Team Ry

Hiihtolajien ja kestävyysurheilun ammattilaistalli


FullFit Team Ry

FullFit Team Ry

Vuonna 2016 perustettu pohjoiskarjalainen hiihtotalli. Tallin ympärille on perustettu yhdistys FullFit Team Ry, johon kuuluu kaksi erillistä ryhmää. 

Eliittiryhmä, johon kuuluu urheiljoita sekä maasto- että ampumahiihdosta. Ryhmän urheilijat ovat menestyneet kansallisesti, sekä myös arvokisoissa. Ryhmän tavoitteena on kansallinen, ja kansainvälinen menestys arvokisoissa myös tulevaisuudessa. Ryhmään kuuluu: 

Ahti Toivanen, Tuomas Grönman, Joni Mustonen, Niklas Peltoniemi, Mikael Koivunen, Vili Hämäläinen, Meri Maijala, Jenni Tolonen, Meri Maijala ja Tiia Rantala 

Pitkille matkoille erikoistuva FullFitProloppet Team, jonka tavoitteena on osallistua tosissaan, muttei vakavasti pitkien matkojen kansallisiin kilpailuihin, Euroloppet- sarjaan ja pitkän matkan maailmancupin osakilpailuihin. Ryhmään kuuluu:

Antti Mäkinen, Aki Kosunen, Henri Lehtomaa, Kristian Sotti, Niina Kosunen ja Kaisa Pesonen  


Tausta ja toimintaperiaate

Tärkein ajatuksemme on yhdessä tekeminen ja harjoittelu ammattimaisesti kohti henkilökohtaisia tavoitteita. 

Huippu-urheilu vaatii yhtenäisen, riittävän ja toimivan yhteystyöverkoston, jonka FullFit Team pyrkii rakentamaan. Tallin ympärille perustetun yhdistyksen FullFit Team Ry:n tarkoituksena on urheilijoiden tukemisen lisäksi nostaa hiihtourheilun profiilia niin Pohjois- Karjalassa kuin koko Suomessa. Tulemme järjestämään mm. urheilutapahtumia ja kilpailuja. Mallia on otettu muista Pohjoismaista, erityisesti Norjasta, jossa yksityisiä hiihtotalleja on useita. Tällä hetkellä FullFit Team on toinen laatuaan Suomessa!

Kaikki talliin kuuluvat urheilijat ovat Joensuussa opiskelevia tai Pohjois- Karjalassa syntyneitä. Kasassa on timanttisen kova tiimi, johon kuuluu lukuisia maajoukkue/haastaja- ryhmän urheilijoita, sekä maastohiihdossa, että ampumahiihdossa. Kaikki tallin urheilijat edustavat myös omaa seuraansa. 

Tausta ja toimintaperiaate

Seuraa meitä!

Facebookissa: facebook.com/fullfitteamry ja

Instagramissa: fullfit_training

#fullfitteam #fullfitproloppetteam

Yhteistyökumppaniksi tai kannattajajäseneksi

Yhteistyössä